FESTIVALPLADSEN

Festivalpladsen

Festivalpladsen bliver et pulserende samlingspunkt for hele DAI MTB Festivalen, og et rent mekka for MTB-entusiaster. Rundt om på pladsen vil der løbende være underholdning, spændende foredrag og kurser og andre sjove sportsaktiviteter.

Her vil være Track-område med forskellige MTB-baner, både Pump Track og almindelige teknikbaner for børn og voksne.
Helt ud til vandet vil festivalens wellness-område ligge, hvor gæsterne kan slappe helt af og restituere oven på de udfordrende MTB-strabadser.
I midten af det hele ligger Lounge-området, hvor alle gæsterne kan nyde deres frokost og hinandens selskab. Området vil være garant for hyggeligt samvær og festlig stemning.
Rundt om Lounge-området vil alle festivalens mange stande, der både byder på lækre kulinariske oplevelser og de nyeste MTB-gadgets, være at finde.

Aktiviteter

MTB Teknikbane

Rasmus Priergaard

Klub; Sydfyns MTB Klub
 

Kom på et 1 ½ times teknikkursus med Rasmus Priergaard. Han er lidt af et legebarn på alt, der har 2 hjul, og det smitter i den grad af på hans kurser. Få de gode fif og tricks til teknik og balance på cyklen.

Pump Track

 

15 meter lang Pumptrack Bane står bare og venter på dig. Prøv den på enten din egen MTB eller på en BMX.

Fri Bikeshop børneteknik-bane

Fri Bikeshop kommer forbi og tilbyder en prøvetur til alle de små på en lille teknikbane med en børne-MTB, der er sat op, så man kan få en oplevelse af, hvor sjovt det er at køre MTB.

Wellnessområde
Er du til en tur i vandet, og derefter i vildmarksbad og sauna, er det her lige noget for dig. Hop i Svendborgsund eller i et lækkert varmt vildmarksbad samt den lækre opvarmede sauna.

Førstehjælpskursus
1 times meget kontruktivt førstehjælpskursus, hvor paramedicineren Dennis Kræmmer Hansen klæder dig på, så du er klar, hvis du eller andre MTB’ere kommer ud for en ulykke.

På kurset vil du lære grundlæggende førstehjælp med fokus på MTB ulykker, samt hjertestop.