Om DAI MTB

DAI MTB POWERED BY

I DAI MTB elsker vi at holde sociale MTB arrangementer, der giver mulighed for at få gode og nye oplevelser i naturen sammen med andre MTB glade motionister. For os er det vigtigt at vi følges ad, at der er plads til alle og du går hjem gladere end du kom.
DAI MTB er drevet af frivillige kræfter og ledes af et udvalg, der er med til at styre retningen og planlægningen af vores MTB aktiviteter. 

Hvem er DAI
Dansk Arbejder Idrætsforbund er mere end 100.000 holdkammerater, der hver eneste uge deler smilene, krammene og de gode oplevelser. Vi laver idræt for dig og mig, ikke for eliten. Vores fællesskab er for alle, fra begynderen til den rutinerede, og vi tager ansvar for, at både seniorer og psykisk sårbare også er med. Vi finder udøvere, som matcher vores idræt – men vi finder også de idrætter, som matcher vores udøvere, for vi er hele Danmarks specialforbund.

Læs mere på DAI-SPORT.DK

KOM I KONTAKT MED DAI MTB

Mads Enggaard

Formand for DAI MTB
Mail: Klik her

Tel: 25 56 19 82

Mads er en ambitiøs formand for DAI MTB, som altid lægger vægt på at skabe en god stemning til vores MTB arrangementer. For Mads er det vigtigt at møde alle vores deltagere med en personlig hilsen, og hvis muligt giver han gerne et kram med på vejen.

Mads har en stor passion for at skabe et socialt fællesskab blandt vores MTB foreninger og hjælper gerne den enkelte forening med gode råd og vejledning.
Mads er desuden formand for Sydfyns MTB Klub, han har været med til at starte op i 2015.

Jørn Bjarning

Kasserer og ”alt mulig mand”
Mail: Klik her

Tel: 27 12 02 00
Jørn er DAI MTB’s grundige kasserer og hjælpsomme ”alt mulig mand”. Første år DAI MTB eksisterede modtog Jørn en ”Guldnål” til sidste arrangement, da han havde deltaget til samtlige arrangementer. Herefter har Jørn været en aktiv del af DAI MTB’s bestyrelse, hvor han trofast deltager og hjælper med afviklingen af DAI MTB’s arrangementer.

Jørn der samtidig en meget aktiv MTB rytter, hvor han særligt er kendt for hans lange ture. Jørn kørte eksempelvis Fyn rundt (325 km) en regnfuld søndag, for at opnå sit mål om 6000 kørte MTB km i 2019.

Andreas Thiesson

Idrætskonsulent i DAI 
Mail: Klik her

Tel: 28 70 64 34
Andreas er konsulent i DAI og har ansvaret for at hjælpe medlemsforeninger i Region Syddanmark. Andreas er derfor fast tilknyttet DAI MTB, hvor han hjælper MTB udvalget og medlemsforeninger med alt fra den daglige ledelse, udvikling til generel sparring, når de tekniske spørgsmål opstår.

Andreas er en rigtig ildsjæl for foreningslivet, og er selv aktiv som MTB motionist. Han er derfor altid klar med gode råd og højt humør, uanset om det handler om teknikken på MTB eller udviklingen af foreningslivet. 

Jens Frislev 

Mediachef
Mail: Klik her
Tel: 40 32 50 50

Jens har været i MTB sporten i mange år, hvor han igennem tiden både har været aktiv rytter, sporbygger og bestyrelsesmedlem. I dag er Jens frivillig i DAI MTB, og er en uundværlig brik i puslespillet, når DAI MTB skal gøre opmærksom på arrangementer – Jens laver nemlig alle DAI MTB’s film og billeder. Derudover har Jens tilbudt nye DAI MTB medlemsforeninger at lave en gratis klub-/promoveringsfilm, som kan være med til at fremme forenings aktiviteter og medlemsfremgang.

Til daglig arbejder Jens med produktion af film i firmaet Frislev Film.

FRISLEV FILM

FRIVILLIGE DAI MTB