Om DAI MTB

DAI MTB POWERED BY

I DAI MTB elsker vi at holde sociale MTB arrangementer, der giver mulighed for at få gode og nye oplevelser i naturen sammen med andre MTB glade motionister. For os er det vigtigt at vi følges ad, at der er plads til alle og du går hjem gladere end du kom.
DAI MTB er drevet af frivillige kræfter og ledes af et udvalg, der er med til at styre retningen og planlægningen af vores MTB aktiviteter. 

Hvem er DAI
Dansk Arbejder Idrætsforbund er mere end 100.000 holdkammerater, der hver eneste uge deler smilene, krammene og de gode oplevelser. Vi laver idræt for dig og mig, ikke for eliten. Vores fællesskab er for alle, fra begynderen til den rutinerede, og vi tager ansvar for, at både seniorer og psykisk sårbare også er med. Vi finder udøvere, som matcher vores idræt – men vi finder også de idrætter, som matcher vores udøvere, for vi er hele Danmarks specialforbund.

Læs mere på DAI-SPORT.DK

KOM I KONTAKT MED DAI MTB

Mads Enggaard

Formand for DAI MTB

Tlf: 25 56 19 82

Mads er en ambitiøs formand for DAI MTB, som altid lægger vægt på at skabe en god stemning til vores MTB arrangementer. For Mads er det vigtigt at møde alle vores deltagere med en personlig hilsen, og hvis muligt giver han gerne et kram med på vejen.
Mads har en stor passion for at skabe et socialt fællesskab blandt vores MTB foreninger og hjælper gerne den enkelte forening med gode råd og vejledning.
Mads er desuden formand for Sydfyns MTB Klub, han har været med til at starte op i 2015. 

Jens Frislev

Mediachef for DAI MTB

Tlf: 40 32 50 50

Jens er DAI MTB’s ihærdige film-, billede- og IT-mand, der elsker at lave film og billeder med et humoristisk tvist. Jens er altid først på pletten, hvor selv TV2’s nyheds helikopter har opgivet at følge med.

Andreas Thiesson

Idrætskonsulent i DAI 
Tlf: 28 70 64 34

 

Andreas er konsulenten der er tilknyttet til DAI MTB. Han hjælper MTB udvalget med den daglige ledelse samt når de tekniske eller besværlige udfordringer opstår.
Andreas er den seriøse og realistiske, hvorfor han tit må slå i bordet, når Mads og Jens bliver lidt for selvfed